Οι νικητές των Startupper Awards #2 2017!

0

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Interamerican σήμερα 11 Ιουλίου 2017 ανακοινώθηκαν οι τρεις πρώτες εταιρείες κάθε κατηγορίας, και η πρώτη δομή / πρωτοβουλία του ελληνικού οικοσυστήματος στα Startupper Awards #2 2017! Η ανακήρυξη των νικητών έγινε μετά από ψηφοφορία του κοινού μέσω της online πλατφόρμας E-SURVEY.

H ψηφοφορία διήρκεσε για πάνω από ένα μήνα και πήραν μέρος 3.000 άτομα. Πάνω 200 εταιρείες συμμετείχαν σε τρεις κατηγορίες: ScaleupsMature Startups και Early Stage ενώ υπήρχε και κατηγορία για την καλύτερη δομή και πρωτοβουλία του ελληνικού οικοσυστήματος.

Ο πρώτος των τριών κατηγοριών Startups κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο Huawei ενώ o δεύτερος και ο τρίτος έλαβαν δωροεπιταγές από τα Public και μια συνδρομή στο μεγαλύτερο ψηφιακό περίπτερο Readpoint.

Startupper Awards #2 2017

Scaleups Startups

1η Θέση Workable
2η Θέση Reportbrain
3η θέση Viva Wallet

Mature Startups

1η Θέση Quizdom
2η Θέση Parky
3η Θέση Spitogatos

Early Stage Startups

1η Θέση Openichnos
2η Θέση BetterMe
3η Θέση Funk Martini

Οικοσύστημα / Πρωτοβουλίες

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.