Οι ομάδες του Blue Hackathon 2018

0

Τα Εργαστήρια Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων (Ε.ΔΙ.ΝΑ.ΛΕ.) και Διαχείρισης Πληροφορίας (i4M Lab) του Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνδιοργάνωσαν με την Liknoss για τέταρτη συνεχή χρονιά το Blue Hackathon 2018 στις 22 & 23 Δεκεμβρίου 2018 στο ‘Ίδρυμα Ευγενίδη.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι:

Meal-O-Ship, δημιουργία αυθεντικών εμπειριών μέσω της εξατομίκευσης των υπηρεσιών εστίασης, σε ειδικά σχεδιασμένο σκάφος.

Pathit, εφαρμογή με στόχο τη κάλυψη του κενού οργανωμένων και ενοποιημένων υπηρεσιών εναλλακτικού ενεργητικού τουρισμού στη περιοχή του Β.Α. Αιγαίου.

Badas Trip, μία εύχρηστη εφαρμογή τουριστικής περιήγησης με χρήση επαυξημένης πραγματοποίησης και gamification.

Vamas μία πλατφόρμα διοργάνωσης εναλλακτικών πακέτων τουρισμού εξειδικευμένα στο προφίλ των τουριστών.

Rebel View μία υπηρεσία εναλλακτικής ψυχαγωγίας σε ακτοπλοϊκά πλοία με σκοπό την αξιοποίηση του χρόνου ταξιδιού και την εκπαίδευση.

PostWave System μία εφαρμογή κράτησης θέσης σκάφους σε μαρίνες με τη χρήση καινοτόμου συστήματος αυτοματισμού.

Την πρώτη θέση κέρδισε η ομάδα Badas Trip, η οποία θα λάβει υπηρεσίες εκκόλαψης από την LINKNOSS σε συνεργασία με το ΕΔΙΝΑΛΕ.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα Pathit η οποία θα συνεχίσει την ανάπτυξη της ιδέας με την υποστηριξη του ΕΔΙΝΑΛΕ και της LIKNOSS
Την τρίτη θέση κατέλαβαν οι Meal-O-Ship οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα επώασης του Blue Growth Piraeus.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.