Οι 12 ομάδες-φιναλίστ του MITEF Greece Startup Competition

0

Το MIT Enterprise Forum Greece (MITEF) ανακοίνωσε τις 12 ομάδες – φιναλίστ του Startup Competition 2019.

Μετά το τέλος του δεύτερου γύρου online αξιολόγησης, μια επιτροπή ειδικών επέλεξε τις καλύτερες Startups που θα διαγωνιστούν για τα έπαθλα κατά τη διάρκεια των τελικών και της Τελετής Απονομής στις 2 Ιουλίου.

Οι τελικές ομάδες του General Track είναι οι AidPlex, Beenova, iCry2Talk, Map of Care, Nanometrisis, PD Neurotechnology, SolMeYea, Twiddle και Vertliner.  Οι ομάδες του Energy and Mobility Track, το οποίο έχει αποκλειστικό χορηγό τα Ελληνικά Πετρέλαια, είναι οι Bunkering at Sea, Inteligg και Parity Platform.

Οι φιναλίστ έχουν μόλις ολοκληρώσει ένα έντονο τρίμηνο πρόγραμμα acceleration, αποτελούμενο από μια σειρά προσεκτικά σχεδιασμένων workshops, εστιασμένων στα πεδία των business skills, όπως μάρκετινγκ, οικονομικά, επικοινωνία, νομικά ζητήματα και pitching.

«Υπερήφανα ανακοινώνουμε, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, τους φιναλίστ του Startup Competition» δήλωσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, «και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους προσφέρουμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να μεταμορφώσουν τις ιδέες τους σε εταιρείες, προς όφελος της Ελλάδας και όλου του κόσμου».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.