Ο έκτος γύρος χρηματοδότησης της AirBnB κλείνει τελικά στο 1 δισ. δολ.

0

Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε αναφέρει ότι η AirBnB έχει συγκεντρώσει 555 εκατ. δολ. στον έκτο γύρο χρηματοδότησης ο οποίος μόλις έκλεισε στο 1 δισ. δολ. τελικά με αξία 31 δισ. δολ.

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία κατέστη κερδοφόρος, σε επίπεδο EBITDA, μόλις το δεύτερο τρίμηνο του 2016 με τη τάση αυτή να φαίνεται ότι θα συνεχιστεί και το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Η αξία της αυξήθηκε κατά ένα εκατ. δολ. από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αγγίζοντας τα 32 δισ. δολ., καθιστώντας την δεύτερη Startup με την μεγαλύτερη αξία στις Η.Π.Α. αμέσως μετά την UBER.

Προφανώς η εταιρεία δεν έχει λόγο να ζητήσει χρήματα από το χρηματιστήριο μια και έχει ήδη καλύψει τις ανάγκες επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε όλο τον κόσμο.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.