Ο Διευθυντής Πληροφορικής στο MediaLab του ΜΙΤ, Μιχάλης Μπλέτσας, στο Athens Science Festival

0

Ο Μιχάλης Μπλέτσας, Ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής στο MediaLab του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), συνεφευρέτης του “Υπολογιστή των Εκατό Δολαρίων” και επικεφαλής της υλοποίησης της ιδέας “Ένας Φορητός Υπολογιστής Ανά Παιδί”, θα είναι φέτος στο Athens Science Festival στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Ενώ σήμερα το 50% του πληθυσμού της Γης χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, οι φωνές που θέλουν τη συνδεσιμότητα ανθρώπινο δικαίωμα, πληθαίνουν. Ταυτόχρονα πληθαίνουν και οι προσπάθειες για να συνδεθούν οι κάτοικοι των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 20:15 στην ομιλία του με τίτλο «Ίντερνετ για όλους: Προωθώντας τη συνδεσιμότητα» θα ξεναγήσει το κοινό στο όραμά του, να κάνει στην πράξη το Διαδίκτυο ανθρώπινο δικαίωμα.

Περισσότερες πληροφορίες και κρστήσεις θέσεων θα βρείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.