Ο Λυμπερόπουλος φέρνει πίσω την UBER στην Ελλάδα!

0

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει σε διαφορές πόλεις του κόσμου και σε μια προσπάθεια να «διορθώσει» το προφίλ της καθώς η δημόσια εγγραφή της είναι προ των πυλών, η UBER αποφάσισε να προσεγγίσει τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ, Θύμιο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να συνεργαστούν για να μπορέσει η UBER να επιστρέψει στην ελληνική αγορά.

Η UBER θεωρεί την Αθήνα ιδιαίτερα σημαντικό προορισμό λόγω της μεγάλης τουριστικής της ανάπτυξης, ενώ αποτελεί μια από τις πιο γνωστές πόλεις στον κόσμο, με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, κάτι που ενισχύει το πορτoφόλιο της εταιρείας. Για να το επιτύχει, προσέγγισε τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί και πάλι στην Ελληνική αγορά.

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ αν και στην αρχή ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο της συνάντησης τελικά πείστηκε να συμμετάσχει στην συνάντηση, στην οποία ξεκαθάρισε από την αρχή πως η UBER θα πρέπει να αποδεχτεί τους όρους του μέχρι τέλους, κάτι που έγινε δεκτό από την αμερικανική εταιρεία η οποία έχει μεγάλο σεβασμό στις ηγετικές και οργανωτικές ικανότητες του προέδρου του ΣΑΤΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ έδωσε μερικές αρχικές οδηγίες στο κλιμάκιο της UBER για να ξεκινήσει η υλοποίηση της επιστροφής, μέσα στις οποίες αναφέρεται πως τα οχήματα της UBER που θα λειτουργούν στους ελληνικούς δρόμους θα πρέπει να φέρουν κίτρινη γραμμή στην πόρτα του οδηγού για να ξεχωρίζουν και πως ανά πάσα στιγμή οι οδηγοί της UBER θα πρέπει να είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να δέχονται τυχαίους ελέγχους από οδηγούς ταξί προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρούν όλες τις προδιαγραφές, μέσα στις οποίες είναι και η υποχρεωτική ακρόαση αθλητικών και ειδησεογραφικών σταθμών στο ραδιόφωνο του οχήματος, ενώ θα πρέπει να μιλάνε υποχρεωτικά από 2 ξένες γλώσσες και πάνω, προκειμένου να μην «πέσει» το επίπεδο του μέσου Έλληνα επαγγελματία οδηγού.

Από την μεριά της η UBER δήλωσε ευχαριστημένη που κατάφερε να κλείσει αυτή την συμφωνία, καθώς πιστεύει πως με την καθοδήγηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος «είναι γνωστό πως ξέρει τους πάντες και κινεί τα νήματα σε κάθε κατεύθυνση» θα καμφθούν και τα τελευταία προβλήματα και η εταιρεία θα μπορέσει να ξεκινήσει απερίσπαστα την προετοιμασία της Δημόσιας Εγγραφής της.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.