Ο CEO της Deutsche Telekom ψήνει κουλουράκια και κάνει τον ετήσιο απολογισμό της εταιρείας!

0

Ο Timotheus Hottges σε κάθε περίπτωση είναι ένας CEO που σίγουρα αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στις συζητήσεις μαζί του αλλά και στις δημόσιες εμφανίσεις του. Αυτή τη χρονιά όμως διάλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να κάνει τον ετήσιο απολογισμό της Deutsche Telekom και μας έκανε fan του!

Στο πρόσφατο video που βγήκε στη δημοσιότητα ο Tim Hottges από την κουζίνα της DT ψήνει κουλουράκια και μας αποκαλύπτει ότι το δίκτυο οπτικών ινών της DT καλύπτει 500.000 χιλιόμετρα, εγκαινίασε την Magenta TV ενώ στην κινητή τηλεφωνία τοποθετήθηκαν 1.300 κεραίες για βελτίωση της κάλυψης (στη Γερμανία πάντα). Επίσης προσφέρθηκε, για πρώτη φορά, πραγματικά απεριόριστο πακέτο data με το 5G να έρχεται όλο και πιο κοντά στην εμπορική υλοποίηση.

Όπως αναφέρει η DT μεγαλώνει παγκοσμίως, τόσο στις Η.Π.Α. όσο και στην Ευρώπη (με εξαγορές και συμμετοχές) και επενδύονται 12 δις για αυτό τον σκοπό ενώ η νέα στρατηγική της εταιρείας θα επικεντρωθεί στους πελάτες της και στις καλύτερες υπηρεσίες στα καλύτερα δίκτυα.

Στο τέλος μοίρασε ο ίδιος τα κουλουράκια που έψησε στους υπαλλήλους της εταιρείας! Και φυσικά μη χάσετε για κανένα λόγο το «πως γυρίστηκε» στο τέλος.

 

Share.

About Author

Γιώργος Κουρκουτάς

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.