Ο Jappreet Sethi της YoStartups στην eCommerce Expo στην Αθήνα

0

Στην Αθήνα θα βρεθεί για λίγες μέρες ο Jappreet Sethi, CEO της εταιρίας YoStartups, ως προσκεκλημένος της έκθεσης eCommerce Expo Greece & SE Europe, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018.

O Jappreet Sethi θα μιλήσει στο παράλληλο συνέδριο της έκθεσης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 12μμ και θα οργανώσει -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- 3ωρο “crash-course bootcamp” ειδικά για ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες και Startups την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 14:30 17:30.
Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με παράγοντες της ελληνικής αγοράς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ώστε να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το οικοσύστημα των Startups στη χώρα μας.

Ο Jappreet Sethi θεωρείται εξαιρετικός γνώστης του χώρου των Startups παγκοσμίως. Πριν από την ενασχόλησή του με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες προσφέρει πολυεπίπεδη βοήθεια προκειμένου να αποκτήσουν την αναγκαία κρίσιμη μάζα ώστε να εξελιχθούν σε ελκυστικές προτάσεις για εν δυνάμει επενδυτές, ο Sethi είχε διατελέσει κορυφαίο στέλεχος σε εταιρίες του Real Estate, όπως η CBRE & JLL, και το όνομά του είχε περιληφθεί στη λίστα The Euromoney Learning Solutions Powerlist 100, για το 2016. Κατέχει πιστοποιήσεις σε αρκετά διεθνή πρότυπα, όπως τα MBTI, FIRO, CPI και Saville Consulting Suite.

Σήμερα, ηγείται της YoStartups, ενός pre-accelerator με ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στις αγορές της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, προσόν σημαντικό για τις ελληνικές startups, καθώς το εκτεταμένο δίκτυό της μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με αντίστοιχες εταιρίες του εξωτερικού, για joint ventures. Εκτός από επιχειρήσεις, η YoStartups παρέχει συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, κυβερνητικές πρωτοβουλίες με στόχο την υποστήριξη των τοπικών startup και, σε επιχειρηματικούς φορείς (πχ. επιμελητήρια, τράπεζες και συνδέσμους) οι οποίοι επιθυμούν να υποστηρίξουν μέλη και πελάτες τους σ’ αυτή τη νέα μορφή επιχειρηματικότητας, που παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. και τις δύο ημέρες.

Για να επισκεφτείτε την έκθεση δεν υπάρχει κόστος, όμως απαιτείται εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.ecommerceexpo.gr. Η παρακολούθηση του συνεδρίου έχει κόστος και γίνεται μόνο με εγγραφή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο τηλ. 210924.5577 και στο [email protected]

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.