Ο Jimmy Buffett αδειοδοτεί το «Coral Reefer» σε εταιρεία ιατρικής κάνναβης

0

Ο τραγουδιστής Jimmy Buffett συνεργάζεται με εταιρεία ιατρικής κάνναβης, επιτρέποντας στην εταιρεία να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα Coral Reefer για μια σειρά προϊόντων κάνναβης. Η συνεργασία μεταξύ Surterra Holdings και Coral Reefer θα αναπτύξει και θα εμπορευματοποιήσει ιατρικά και θεραπευτικά προϊόντα κάνναβης, κάτω από το εμπορικό σήμα Coral Reefer – το ομώνυμο συγκρότημα του Jimmy Buffett.

Ενώ ο Buffet προσεγγίσθηκε από αρκετές άλλες νεοσύστατες επιχειρήσεις κάνναβης, συνεργάστηκε με την Surterra, επειδή επικεντρώνεται περισσότερο στην υγεία και την ευεξία παρά στην αναψυχή, δήλωσε ο John Cohlan, επιχειρηματικός εταίρος του Buffett.

Τα προϊόντα Coral Reefer θα περιλαμβάνουν λοσιόν και κάψουλες gel, ενώ στοχεύουν στη βελτίωση της διάθεσης, στην ανακούφιση του πόνου και στην ανακούφιση των ανεπιθύμητων ενεργειών από τη χημειοθεραπεία, σε κράτη όπου η ψυχαγωγική μαριχουάνα είναι νόμιμη και τα προϊόντα δεν χρειάζονται ιατρική συνταγή.

«Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Surterra στη Φλόριντα από την άνοιξη του 2019 και θα μπορούσαν να διατεθούν σε επιπλέον κράτη μέσω άλλων καταστημάτων λιανικής ή χονδρικής πώλησης», δήλωσε ο Jake Bergmann, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Surterra.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.