Πέντε νέες ερευνήτριες και ερευνητές μοιράζονται «ιστορίες επιτυχίας» στο Hellenic Innovation Forum

0

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης διοργανώνει εκδήλωση στο τρίτο Hellenic Innovation Forum, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με τίτλο «Έρευνα και επιχειρηματικότητα: Μαθαίνοντας από τους τολμηρούς – Ιστορίες επιτυχίας».

Πέντε νέες ερευνήτριες και ερευνητές που ίδρυσαν τη δική τους επιχείρηση αφηγούνται την ιστορία τους και συζητούν με το κοινό:

Ζωή Κούρνια, PhD, Ερευνήτρια Γ’, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας- Αθηνών, ιδρύτρια της Ingredio
Καίτη Μηλιώνη, PhD, ιδρύτρια και Διευθύντρια της MyHabeats
Στέλλα Τάκα, PhD, συνιδρύτρια και Διαχειρίστρια της StArtBio
Ηλίας Νασιόπουλος, PhD, ιδρυτής της GIVE, Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος»
Γιώργος Σκρέτας, PhD, ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ResQ Biotech

Ο Γιώργος Μέγας και ο Θανάσης Χαρέμης από τη Μονάδα Καινοτομίας και Δικτύωσης του ΕΚΤ θα μιλήσουν για ευκαιρίες δικτύωσης και χρηματοδότησης, καθώς και για την εμπειρία από τα Τεχνολογικά Πάρκα.

Στο περίπτερο του ΕΚΤ θα παρουσιάζονται οι δράσεις του για την προώθηση της έρευνας και καινοτομίας και τη σύνδεση με την επιχειρηματικότητα, καθώς και ο νέος θεσμός Bridges Awards για την ανάδειξη και την επιβράβευση της συνεργασίας μεταξύ των Ελλήνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται εγγραφή σε αυτή τη φόρμα.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.