Παράταση αιτήσεων για τη προ-θερμοκοιτίδα «reStart-U.P.» στη Πάτρα

0

Ο πρώτος κύκλος της προ-θερμοκοιτίδας reSTART-U.P. έχει ανοίξει και έχει δοθεί μια ολιγοήμερη παράταση λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συνεργατικού χώρου γραφείων POS4work στη Πάτρα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών με στόχο την ανάπτυξη της επιχειρηματικής κουλτούρας των φοιτητών και την δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε φοιτητές επί πτυχίο, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος περιλαμβάνουν workshops για project management, marketing αλλά και softskills από εξειδικευμένους επαγγελματίες σε συνδυασμό με mentoring και coaching από επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα διάρκειας δύο μηνών θα ξεκινήσει τέλος Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί με τον αναμενόμενο διαγωνισμό των ομάδων ο οποίος θα γίνει στην 5η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ που θα πραγματοποιηθεί τέλος Απριλίου.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου (ώρα: 23.00).

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.