Παράταση συμμετοχών στο RG Challenge18 μέχρι τις 22 Απριλίου

0

Το εκπαιδευτικό ίδρυμα Reload Greece ανακοινώνει παράταση της υποβολής συμμετοχών για διεθνείς και ελληνικές επιχειρηματικές ομάδες στο RG Challenge18 μέχρι τις 22 Απριλίου.

Το εντατικό 11ήμερο πρόγραμμα επιτάχυνσης (accelerator) θα διεξαχθεί από τις 26 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στο Λονδίνο και θα υποστηρίξει 15 Startups με σκοπό να προετοιμαστούν αλλά και να τρέξουν τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Mathilda Nathan, Head της Global Supply Strategy στην Deliveroo η οποία θα πραγματοποιήσει και ένα αποκλειστικό tour των ομάδων στα γραφεία της Deliveroo στο Λονδίνο. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι επίσης η Devika Wood, Co- Founder της Vida, Forbes 30 under 30 και ο Erik Abrahamson, Ιδρυτής της Digital Fineprint, Startup που έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη startup στο Η.Β. από την Accenture. Ακόμη οι ομάδες θα εκπαιδευτούν στη δημιουργία ενός πετυχημένου pitch deck και στο πως να παρουσιάσουν την επιχείρησή τους στον τελικό ‘Dragons’ Den’ ενώπιον των κριτών.

Πάνω από 40 διεθνείς μέντορες θα υποστηρίξουν τους συμμετέχοντες με την μεγάλη εμπειρία τους σε business strategy, finance, marketing, fintech, business development και επιχειρηματικότητα. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο Επικεφαλής της Balderton Sam Myers, του οποίου το VC έχει χρηματοδοτήσει την ελληνική startup Workable, ο Γιώργος Καπετανάκης, ο οποίος έχει βοηθήσει εταιρίες όπως η Ericsson, Kodak, T-Mobile και η Sky να πλοηγηθούν στην τεχνολογική αρένα, η Μαργαρίτα Σκάρκου που έχει πρόσφατα βραβευθεί από το Greek Economic Forum και η Δήμητρα Φαλλίδα, Relationship Manager στην τράπεζα Citi και έχει υποστηρίξει μία ελληνική Startup στην ανάπτυξή της.

Το Reload Greece θα δεχτεί 15 ομάδες με μέγιστο αριθμό 3 συμμετέχοντες ανά ομάδα. Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι £250 για κάθε μέλος ομάδας και περιλαμβάνει καθημερινά μεσημεριανό και σνάκς ενώ φέτος ο οργανισμός καλύπτει και τη διαμονή για τους εκτός Λονδίνου συμμετέχοντες. Η υποβολή συμμετοχών για το φετινό RG Challenge18 κλείνει στις 22 Απριλίου, 11.55 μμ ώρα Η.Β.

Το Reload Greece ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη λήψη αιτήσεων από εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, της χρηματοδότησης, της ιατρικής και της εκπαίδευσης ενώ στοιχεία AI (τεχνητή νοημοσύνη), Big Data ή Virtual Reality θα αποτελούσαν πλεονέκτημα.

Αν έχετε μια επιχείρηση που επιλύει ένα πρόβλημα στην Ελλάδα ή συνδέεται με την Ελλάδα και δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στη χώρα, αυτή είναι η ευκαιρία να οδηγήσετε την start-up σας στο επόμενο επίπεδο. Συνδεθείτε με τους επενδυτές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελλάδας, με πάνω από 50 κορυφαίους επαγγελματίες μέντορες και επίδοξους επιχειρηματίες στο RG Challenge18!

Αιτήσεις συμμετοχής στο RG Challenge18 εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.