Πληρωμές μέσω Apple Pay στην πλατφόρμα της Bidroom

0

Η πλατφόρμα κρατήσεων ξενοδοχείων της Bidroom.com λανσάρει τη μέθοδο Apple Pay για τους πελάτες της στην Ελλάδα.

Από τις 9 Ιουλίου, χρήστες της Apple στην Bidroom.com μπορούν να επιλέξουν ένα από τα τρία διαθέσιμα πλάνα που παρέχουν πρόσβαση σε πάνω από 120 χιλ. ξενοδοχεία σε 128 χώρες. Η μέθοδος Apple Pay είναι τώρα διαθέσιμη σε άτομα που κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας την Bidroom με το πρόγραμμα περιήγησης «Safari» σε συσκευή της Apple ή, εναλλακτικά, σε άτομα που έχουν την πιστωτική τους κάρτα συνδεδεμένη με την εφαρμογή Wallet στο iPhone τους.

O Michael Ros, Υπεύθυνος της Bidroom Chief Operating Officer, είπε ότι η εταιρεία, η οποία σκοπεύει να προσφέρει δωμάτια ξενοδοχείων φθηνότερα από οποιοδήποτε άλλο online ταξιδιωτικό γραφείο, γρήγορα πρόσθεσε μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες μεθόδους πληρωμής στην κοινότητα συχνών ταξιδιωτών. «Έχουμε πάντα τα μάτια ανοιχτά για τρόπους απλοποίησης της διαδικασίας κρατήσεων. Θέλουμε να γίνονται έξυπνα και πανεύκολα για τους χρήστες μας» είπε ο Ros.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.