Προκηρύξεις θέσεων gi-Cluster και si-Cluster Ambassadors στη Γαλλία

0

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Business Development Ambassador Programme» με την προκήρυξη δύο θέσεων πρακτικής άσκησης διάρκειας τεσσάρων έως έξι (4 – 6) μηνών σε εταιρείες και οργανισμούς στη Γαλλία.

Kύριος στόχος του προγράμματος είναι η συνέχεια της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών gi-Cluster και si-Cluster και των γαλλικών clusters Cap Digital και Aerospace Valley αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη, τη συνεργασία της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα και το συντονισμό του Corallia.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσονται οι παρακάτω θέσεις, στους επιλαχόντες των οποίων θα δοθεί η ευκαιρία να εργαστούν στην έδρα Γαλλικών clusters στο Παρίσι και στην Τουλούζη αντίστοιχα.

Business Development Ambassador Internship for the development of French-Greek relations in the space domain.

Business Development Ambassador Internship for the development of French-Greek relations in the field of digital creative industries.

Πληροφορίες για τις θέσεις των cluster ambassadors είναι διαθέσιμες στους αντίστοιχους συνδέσμους: gi-Cluster Business Development Ambassador και si-Cluster Business Development Ambassador.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις γενικές προϋποθέσεις επιχορήγησης πρακτικής άσκησης και με τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες εδώ.

Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων η 29η Ιουνίου 2018.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.