Ρένα Δούρου: «Η Περιφέρεια Αττικής δίπλα στους νέους που επιχειρούν»

0

Δυναμικό «παρών» στο φεστιβάλ τεχνολογίας DLD Tel Aviv Innovation Festival που πραγματοποιείται στο Ισραήλ, έδωσαν η Περιφέρεια Αττικής , που εκπροσωπήθηκε από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, το ΕΒΕΑ, που εκπροσωπήθηκε από τον Χάρη Λαμπρόπουλο, αλλά και η Πολιτεία, που εκπροσωπήθηκε από τον πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ, Κωνσταντίνο Μπήκα.

Ειδικότερα, η Ρένα Δούρου δήλωσε σχετικά: «H Περιφέρεια Αττικής, συνεπής, για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρίσκεται εδώ στο Ισραήλ, σε ένα σπουδαίο διεθνές συναπάντημα και αισθάνεται υπερήφανη που είναι δίπλα σε νέες και νέους που επιχειρούν και καινοτομούν μακριά από τις λογικές της μιζέριας και της αδράνειας».

Από την πλευρά του ο Χάρης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι «το ΕΒΕΑ δίνει το ‘παρών’ στο πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον φεστιβάλ καινοτομίας του Τελ Αβίβ, με τη συμμετοχή αξιόλογων επιχειρηματικών σχημάτων από τη θερμοκοιτίδα ΘΕΑ του ΕΒΕΑ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, πιστεύουμε πως θα έχουμε πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μπήκας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής «και όλους τους φορείς που συνέβαλαν, αλλά κυρίως τους νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι δείχνουν την ζωντάνια που θα πρέπει να έχει η ελληνική οικονομία».

Share.

About Author

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.