«Ραντεβού» για εργασία με τις Startups του Egg

0

Το πρόγραμμα υποστήριξης καινοτόμου επιχειρηματικής ανάπτυξης egg θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στις 28 Σεπτεμβρίου 2017 μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση γνωριμίας με τις Startups του 5ου κύκλου, και όχι μόνο, με στόχο την κάλυψη θέσεων απασχόλησης και νέων συνεργασιών.

Στη σελίδα της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί πάνω από 40 θέσεις εργασίας και συνεργασιες για την κάλυψη συγκεκριμένων αντικειμένων και αναγκών: απο εθελοντική εργασία στην Free In Trip και Digital Marketing Ninja στην Hopwave μέχρι ηχολήπτη στην akouStoria για παραγωγή audiobooks.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν συνάντηση με τις Startups που ενδιαφέρονται για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της κάθε θέσης και να γίνει η πρώτη γνωριμία σε αυτό το link.

Share.

About Author

Γιώργος Κουρκουτάς

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.