Στην Inspigroup περνά το ntynomai.gr και μετανομάζεται σε GLAMI.gr

0

Η δημοφιλής ελληνική ιστοσελίδα ntynomai.gr θα ονομάζεται πλέον GLAMI.gr μετά την εξαγορά της από την Inspigroup s.r.o., ένα δίκτυο από έξυπνες μηχανές αναζήτησης μόδας που δραστηριοποιείται και εκτείνεται σε 10 χώρες στην Ευρώπη.

Το GLAMI.gr θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας αναβαθμίζοντας παράλληλα την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών κατά την πλοήγησή τους.

Για 9 χρόνια το Ntynomai αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη μόδα, δίνοντας πρόσβαση σε χιλιάδες προϊόντα τόσο από την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό και πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει αυτή την έμπνευση μέσα από το νέο όνομα και τον ανανεωμένο σχεδιασμό του.

Με τη νέα ταυτότητα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μόδας θα μπορούν να απολαμβάνουν αποδοτικές υπηρεσίες διαφήμισης, ενώ θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την πολυεθνική παρουσία του GLAMI για βοηθήσουν την επέκτασή τους σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

Ταυτόχρονα, χάρη στη νέα πλατφόρμα, οι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προϊόντα μόδας, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Επιπλέον, έχουν προστεθεί νέες λειτουργίες, αυξάνοντας την ευχρηστία και ενισχύοντας το όραμα του GLAMI, να κάνει τις αγορές για προϊόντα μόδας μια ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.