Στην Invesdor επενδύει o Angel Investor Manny Fernandez

0

Ο Manny Fernandez, κορυφαίος angel investor που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο προχώρησε σε επένδυση στην Φινλανδική πλατφόρμα ιδίων κεφαλαίων και δανεισμού crowdfunding, Invesdor.

Επιπροσθέτως, η τελευταία αναμένεται να συνεργαστεί από κοινού με την πλατφόρμα equity crowdfunding, DreamFunded.com που επίσης εδρεύει στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ!

Υπογραμμίζεται πως η Invesdor, που εδρεύει στο Ελσίνκι, ιδρύθηκε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει την άντληση κάτι παραπάνω από 9,6 εκατ. ευρώ για συνολικά 39 επιτυχημένων projects crowdfunding.

Μέσω της συνεργασίας της με την DreamFunded.com, η Invesdor επιχειρεί να φέρει ακόμη πιο κοντά τους ενδιαφερόμενους επενδυτές από την Σίλικον Βάλει με την Ευρώπη και τις επιχειρήσεις της.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.