Στο νέο smartwatch της Samsung το πληκτρολόγιο της Fleksy

0

Ανακοινώθηκε χθες επίσημα η συνεργασία της Fleksy με την Samsung, ώστε το πληκτρολόγιο επόμενης γενιάς της εταιρίας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νέο Samsung Gear S, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε όποια εφαρμογή επιθυμούν απευθείας από τον καρπό του χεριού τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πρώτη μας συνεργασία OEM, και είμαστε ενθουσιασμένοι να είμαστε κομμάτι της Samsung», δήλωσε ο Ιωάννης Βερδελής, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Fleksy. «Αυτός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για το Fleksy, και θέλουμε να παραμείνουμε κορυφαία τεχνολογία στο κομμάτι της πληκτρολόγησης για έξυπνες συσκευές και τους επόμενους μήνες».

Η Fleksy επιβεβαίωσε ότι η Samsung θα προ-εγκαταστήσει το πληκτρολόγιο σε όλα τα Gear S demo hardware, ενώ αναμένεται επίδειξη κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης IFA στο Βερολίνο αυτή την εβδομάδα.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Leave A Reply