Συναλλαγές με Bitcoin μπορούν να κάνουν πλέον οι χρήστες του Opera Browser

0

Ο Opera Browser, ο γνωστός πλοηγός, δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες του να κάνουν πληρωμές και συναλλαγές με Bitcoin μέσω της εφαρμογής του.

Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του ενσωματωμένου «πορτοφολιού» κρυπτoνομισμάτων του Opera, οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν συναλλαγές με Bitcoin απευθείας από την εφαρμογή του χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις, προεκτάσεις ή άλλες πρόσθετες διαδικασίες.

Η Νορβηγική εταιρεία ξεκίνησε να ασχολείται με κρυπτονομίσματα πέρυσι τον Ιούλιο, όταν λάνσαρε δοκιμαστικά το crypto wallet της. Στη συνέχεια, τον Δεκέμβριο συγκεκριμένα, έγινε η επίσημη κυκλοφορία του και κάπως έτσι ο Opera έγινε ο πρώτος από τους μεγάλους browsers που «υποστήριξε» κρυπτονομίσματα.

Αρχικά, το «πορτοφόλι» του Opera υποστήριζε μόνο Ethereum, ένα εναλλακτικό κρυπτονόμισμα, ωστόσο φέτος τον Ιούλιο η εταιρεία ανακοίνωσε τα σχέδια της να υποστηρίξει τόσο το Bitcoin όσο και το Tron. Μέχρι τώρα, τα δύο κρυπτονομίσματα ήταν διαθέσιμα σε beta, ωστόσο από σήμερα φαίνεται πως υποστηρίζονται και επίσημα από τη βασική (Android) εφαρμογή του Opera.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.