Συνεργασία της Blockchain Startup Aventus με την Townsend Music για την Βρετανική αγορά

0

Συμφωνία συνεργασίας με την Townsend Music, προκειμένου να εξετάσει στην πράξη την ticketing εφαρμογή της στην Βρετανική αγορά, σύνηψε η Aventus Systems, μια Startup που αναπτύσσει πρωτόκολλα τα οποία βασίζονται στο Blockchain.

Σε πρώτη φάση, θα επιχειρηθεί η αξιοποίηση του πρώτου προϊόντος της τελευταίας με την ονομασία «Blockchain as a Persistence Layer Solution», το οποίο και αντικατοπτρίζει την δημιουργία, την μεταφορά και την διάθεση εισιτηρίων διά μέσω του κύκλου ζωής του δικτύου Ethereum.

Μέσω της εν λόγω λύσης, η Aventus αναμένεται να αναπαράγει ανώνυμα δείγματα μερικών από τις ζωντανές εκδηλώσεις και εισιτήρια που προωθεί και διαθέτει η Townsend κατά τους προσεχείς μήνες.

Σημειώνεται πως η Blockchain λύση της Aventus περιλαμβάνει μια σειρά από εργαλεία που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά, σε βαθμό πλήρους εξαλείψεως, την απάτη στα εισιτήρια, επιτρέποντας στους διοργανωτές ποικίλων event να θέτουν μια ευρεία γκάμα από αδειοδοτήσεις αναφορικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων στην δευτερογενή αγορά.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.