Συνεργασία EY – SAP για εφαρμογές Blockchain ERP και CRM

0

Η EY ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SAP για την ανάπτυξη εφαρμογών Blockchain σε μια σειρά από κλάδους σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμμαχίας τους, οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται για την ενσωμάτωση εφαρμογών και υπηρεσιών Βlockchain στο SAP Leonardo, προκειμένου να επιταχυνθεί η εφαρμογή του Blockchain από τις επιχειρήσεις στις δραστηριότητές τους.

Το ΕΥ Ops Chain, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πελάτες της ΕΥ να απλοποιήσουν τη διαχείριση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που βασίζονται στο Βlockchain και θα ενσωματωθούν στο SAP Leonardo.

Χρησιμοποιώντας το EY Ops Chain, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να ενοποιήσουν αποτελεσματικά τις ψηφιακές συμβάσεις, τις κοινές πληροφορίες αποθεμάτων και logistics, την τιμολογιακή πολιτική, την τιμολόγηση και τις πληρωμές. Αυτό θα βελτιώσει την ακρίβεια των προβλέψεων και την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, ενώ θα μειώσει τις ανάγκες κεφαλαίου κίνησης.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.