Συνεργασία Moovit – Euroleague με γνώμονα τη μετακίνηση των φιλάθλων

0

Η Moovit, η εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για τις αστικές μεταφορές, με περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, παρέχει πληροφορίες συγκοινωνιών και οδηγίες σε πραγματικό χρόνο, καθιστώντας τα ταξίδια μέσω δημόσιας συγκοινωνίας πιο βολικά. Η EuroLeague, ανακοίνωσε την συνεργασία με τη Moovit ως επίσημο συνεργάτη της, προσφέροντας στους φιλάθλους της καλαθοσφαίρισης πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνησή τους σε κάθε παιχνίδι.

Το Moovit παράγει 4 δισεκατομμύρια ανώνυμα δεδομένα την ημέρα και είναι ίσως η μεγαλύτερη βάση δεδομένων συγκοινωνίας στον κόσμο. Η μεγάλη συλλογή δεδομένων υποστηρίζεται από 450.000 τοπικούς εθελοντές που ονομάζονται Mooviters, βοηθώντας να χαρτογραφηθούν και να διατηρηθούν οι πληροφορίες τοπικής συγκοινωνίας σε πόλεις που διαφορετικά δεν θα υπήρχε πληροφορία.

«Η Euroleague βάζει πρώτα τους οπαδούς της, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης του καλύτερου τρόπου για να τους βοηθήσει να φτάσουν στα παιχνίδια σε πόλεις σε όλο το πρωτάθλημα», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Moovit, Yovav Meydad και πρόσθεσε: «Η Moovit δηλώνει ενθουσιασμένη που θα ενισχύσει την εμπειρία μετακίνησης τις ημέρες των αγώνων για τους λάτρεις του μπάσκετ καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν για ακόμα ένα υψηλού προφίλ παγκόσμιο αθλητικό γεγονός».

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Moovit αποτελεί επίσημο συνεργάτη μεταφορών για περισσότερα από 100 παγκόσμια αθλητικά γεγονότα και εκδηλώσεις.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.