Συνεργασία Stackmasters και Tripsta

0

H Stackmasters ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Tripsta, ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία online στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα με τα brands AirTickets.gr και TravelPlanet24.gr, με σκοπό τη δημιουργία της δικτυακής υποδομής Cloud με βάση το OpenStack της Tripsta.

Η Stackmasters, η οποία υποστηρίζεται και χρηματοδοτείται από την StarTech Ventures, προσφέρει Managed Υπηρεσίες Cloud για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και ανάπτυξη ιδιωτικών και δημόσιων υποδομών cloud βασιζόμενες στη πλατφόρμα ανοικτού λογισμικού Openstack

Ο τομέας των υποδομών Cloud είναι πολύ δραστήριος σε όλο τον κόσμο με μεγάλες επενδύσεις αλλά πολλές startups οι οποίες προσφέρουν εξελιγμένες τεχνολογικά λύσεις.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.