Τα πτυχία δεν αποτελούν κριτήριο πρόσληψης για 15 κορυφαίους εργοδότες

0

Δεν έχετε πτυχίο και θα θέλατε να εργάζεστε σε εταιρείες όπως η Google και η Apple; Μην απογοητεύεστε, διότι τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν καλές προοπτικές για τους μη πτυχιούχους εργαζόμενους.

Πρόσφατα, η Glassdoor, ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας, συνέταξε λίστα 15 κορυφαίων εργοδοτών οι οποίοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν θεωρούν απαραίτητη το πτυχίο πανεπιστημίου για την επιλογή των υποψηφίων.

Στην λίστα περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Google, η Apple, η ΙΒΜ και η EY, η οποία δέχεται μη πτυχιούχους υποψηφίους μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι στιγμής.

Το 2017 η αντιπρόεδρος της IBM Joanna Daley, δήλωσε ότι αντί να επικεντρώνεται σε υποψήφιους που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο, εξετάζει περισσότερο την πρακτική εμπειρία των μελλοντικών εργαζομένων.

Δείτε παρακάτω την λίστα των εταιρειών :

1. Google
2. Ernst & Young
3. Penguin Random House
4. Costco Wholesale
5. Whole Foods
6. Hilton
7. Publix
8. Apple
9. Starbucks
10. Nordstrom
11. Home Depot
12. IBM
13. Bank of America
14. Chipotle
15. Lowe’s

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.