Τιμητική διάκριση για την Ιωάννα Βάϊου στο Social Media Battle 2015

0

Η Ιωάννα Βάϊου, global enterprise SEO και Social Media Optimization/Online Reputation Management expert κέρδισε την Social Media Battle στο διαγωνισμό “Next Startup Champion 2015”. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό στο Facebook, στον οποίο η κυρία Βαϊου συμμετείχε εκπροσωπώντας έναν πελάτη της, όπου έχοντας την ευκαιρία να αναδείξει τις υψηλές ικανότητες και την εξειδίκευσή της αναφορικά με το optimization στα social media, κατάφερε να κερδίσει το Social Media Battle.

Το “Next Startup Champion 2015” χωριζόταν σε δύο διαφορετικά πεδία: Στον διαγωνισμό Social Media Facebook και σε μια “ζωντανή” pitching εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε το προϊόν του πελάτη της σε μια επιτροπή. Υπενθυμίζεται πως η κυρία Βαϊου παρέχει τις υπηρεσίες της σε μια διεθνή επιχειρηματική βάση προκειμένου να βελτιστοποιήσουν την online θέση και παρουσία τους, το reach των πελατών και την κατά το δυνατόν πιο υψηλή θέση στα αποτελέσματα της διαδικτυακής αναζήτησης.

 

Share.

About Author

Παναγιώτης Μαρκέτος

Διαθέτει εμπειρία μιάμιση -και πλέον- δεκαετίας στο επιχειρηματικό ρεπορτάζ, έχοντας θητεύσει σε πληθώρα περιοδικών και ηλεκτρονικών εκδόσεων, ενημερωτικών newsletter κ.ο.κ.

Comments are closed.