Το πρώτο Startup Grind Athens του 2018 με τον Αστυάναξ Κανακάκη

0

Το Startup Grind Athens ξεκινάει δυναμικά τη χρονιά με καλεσμένο τον Αστυάναξ Κανακάκη, Co-founder και CEO της Ελληνο-Σουηδικής Startup Norbloc η οποία εξασφάλισε $2 εκατ., αποτελώντας μάλιστα την πρώτη επένδυση του Marathon VC.

Έχοντας μακρά εμπειρία στα χρηματοοικονομικά , ο «Asty» είδε την ευκαιρία να ανέβει στο τρένο του Blockchain και να φτιάξει ένα προϊόν που υπόσχεται να απλοποιήσει τη Know-Your-Customer διαδικασία.

Πρόκειται για ένα περίπλοκο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους τους χρηματο-οικονομικούς οργανισμούς (τράπεζες, ασφαλιστικές, κτλ) και άρα στοχεύει σε μια τεράστια αγορά δισεκατομμυρίων παγκοσμίως.

H συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στο Found.ation στις 6 το απόγευμα. Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.