Το 2ο Lean In EU WBAs Pitching Battles Athens στην Starttech Ventures τον Ιούνιο

0

H Starttech Venture ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το 2ο Lean In EU WBAs (Women Business Angels) Pitching Battles της Αθήνας το οποίο θα γίνει στις 14 Ιουνίου.

Ο πρώτος διαγωνισμός είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο και απευθυνόταν σε Startups αρχικού σταδίου με μια τουλάχιστον γυναίκα στην ομάδα.

Το ευρωπαϊκό έργο Lean In European Women Business Angels αφορά στην ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και την υποστήριξη από σημαντικό δίκτυο γυναικών business angels.
Στο πλαίσιο του έργου υλοποιούνται διαδραστικά webinars, τόσο για επιχειρηματίες/startups όσο και για υφιστάμενες ή μελλοντικές business angels. Προβάλλονται success stories, ενώ διενεργείται ο διαγωνισμός “Pitching Battles” ταυτόχρονα σε Ιταλία, Ισπανία, Εσθονία και Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη και τη χρηματοδότηση startups στις οποίες συμμετέχουν γυναίκες.

Οι επιλεγμένες ομάδες θα κάνουν Pitch μπροστά σε 6 επενδυτές από Ελλάδα και εξωτερικό.
Η νικήτρια ομάδα θα μεταβεί στους πανευρωπαϊκούς τελικούς που θα γίνουν τον ερχόμενο Δεκέμβριο στην Ιταλία ενώ η 2η και 3η ομάδα θα έχουν πρόσβαση σε ένα εξάμηνο πρόγραμμα mentoring από την ομάδα Lean Acceleration της Starttech Ventures.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ έως τις 31 Μαΐου 2018.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.