Το Fuckup Nights Heraklion «επιστρέφει» με νέες ιστορίες αποτυχίας

0

Το Fuckup Nights Heraklion επιστρέφει, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Στην πρώτη συνάντηση της σεζόν, οι «αποτυχημένοι» ομιλητές θα μοιραστούν τη δική τους προσωπική ιστορία -μέσα σε 7 λεπτά, με 10 φωτογραφίες- και θα εξηγήσουν ακριβώς τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά τους βγήκε σε καλό.

Σε αυτό το Fuckup Nights Heraklion θα μιλήσουν οι:

Εμμανουέλα Χατζάκη, Founder & Teacher – ChineseForYou (chineseforyou.gr)
Η Εμμανουέλα Χατζάκη είναι καθηγήτρια Κινέζικων, υπεύθυνη σπουδών της σχολής
Chinese for you στην οποία διδάσκονται Κινέζικα και Κορεάτικα και μιλάει Κινέζικα, Αγγλικά, Γερμανικά, Ρωσικά και Αραβικά.

Ελπίδα Λ. Βαμβακά, President & Co Founder – Homo Digitalis (homodigitalis.gr), Legal Council – Enartia SA [Papaki- TopHost] (enartia.com)
Η Ελπίδα Βαμβακά είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου στην ψηφιακή εποχή. Πως έφτασε εδώ; Ποια αποτυχία την ενέπνευσε;

– Γιώργος Μαραβέλιας, CTO & Ηλίας Σεφέρογλου, Business Development Director – Netmechanics LLC (netmechanics.gr)
10 χρόνια Netmechanics με νέα υπερσύγχρονη πλατφόρμα και ενδιαφέροντα success stories. Πώς όμως από distress φτάνεις στο success; Ο Γιώργος Μαραβέλιας και ο Ηλίας Σεφέρογλου θα μιλήσουν για τη διαδρομή.

Μετά από τις ομιλίες θα ακολουθήσει networking στο αίθριο του Πολιτιστικού Κέντρου, φαγητό, ποτό και εμψύχωση! Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.