Το fund της Τράπεζας Πειραιώς στηρίζει startup online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής‬

0

Ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της νεοσύστατης πρώτης ελληνικής πλατφόρμας online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, Vyra.com, αναμένεται ότι θα δώσει η χρηματοδότηση που έλαβε από το fund PJ Tech Catalyst, καθώς και την εταιρεία ‭Driin Holdings‬, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ‭Vyra.com ‬προσφέρει‭ ‭‬ιστιοπλοϊκές‭ ‬διακοπές‭ ‬στις‭ ‬6‭ ‭μεγάλες‭ ‬αγορές‭ ‬της Μεσογείου ‬(Ελλάδα,‭ ‬Τουρκία,‭ ‬Κροατία, ‬Ιταλία,‭ Γαλλία,‭ ‬Ισπανία). Διαθέτει περισσότερες ‬από‭ ‬9.500‭ ‬επιλογές‭ ‬σκαφών‭ ‬και‭ ‬επιτρέπει‭ ‬την‭ ‬εκμίσθωση, ‬με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016.

Το ‭Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, που αποτελεί το Venture Capital, επενδυτικό ταμείο που‬ έχει δημιουργήσει η ‭Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, υπό το σχήμα‭ ‭JEREMIE, “αγκάλιασε” τα επιχειρηματικά σχέδια της‭ Vyra.com για άνοιγμα σε νέες αγορές, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και τη δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων.

Σύμφωνα ‬με ‬τη‭ γενική διευθύντρια της εταιρείας, ‬Σοφία‭Φινοκαλιώτη: «To όραμά μας δεν είναι να αποτελέσουμε έναν ακόμη πράκτορα στην ανερχόμενη‬ αγορά των sailing διακοπών. Με οπλοστάσιο έναν ποιοτικό στόλο, με πάνω από 9.500‭ επιλογές ‬σκαφών‭ ‬και‭ ‬εξειδικευμένους‭ ‬ ‬συνεργάτες,‭ ‬στόχος‭ ‬μας‭ ‬είναι‭ να αποτελέσουμε έναν έμπιστο προσωπικό ‭ ‬σύμβουλο διακοπών που αναζητά και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου‭».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.