Το hub:raum ΙοΤ έρχεται στην Αθήνα από την Cosmote

0

Το hub:raum IoT Academy είναι μια ημερήσια εκδήλωση με θέμα το Internet of Things (IoT) η οποία γίνεται στις χώρες της Κεντρικής και Ν.Α. Ευρώπης και στο Ισραήλ.

Την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 έρχεται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy, με αντικείμενο τις λύσεις που προσφέρει το IoT και η τεχνολογία Narrow BandIoT για τη διασύνδεση των συσκευών μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Απευθύνεται κυρίως στην κοινότητα των Startups, στους επαγγελματίες, τους επιστημονικούς κύκλους, στην φοιτητική κοινότητα, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον χώρο.

Στην εκδήλωση μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ που θα παρουσιάσουν τις προηγμένες λύσεις IoT και το εντατικό επενδυτικό πλάνο του Ομίλου για την ανάπτυξη της τεχνολογίας NB-IoT στην Ελλάδα.

Επίσης, εκπρόσωποι Startups (Meazon, ISTMOS, Raycap, Yodiwo, Incelligent) και της πανεπιστημιακής κοινότητας θα μιλήσουν για τις δυνατότητες που αναδύονται από το NBIoT και τις ευκαιρίες από την χρήση του IoT σε διάφορους κλάδους της οικονομίας και της κοινωνίας.

Παράλληλα, εταιρείες του κλάδου και φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να συμμετάσχουν σε workshops όπου θα δίνεται πρόσβαση σε πρακτική γνώση, αλλά και να συζητήσουν τις προτάσεις τους και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση IoT λύσεων.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα και να εγγραφείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.