Το «mode εξαγορών» της WeWork συνεχίζεται με τη Conductor

0

Η WeWork, η μεγάλη παγκόσμια αλυσίδα συνεργατικών χώρων με τα 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια επένδυσης του Vision Fund στους λογαριασμούς του έχει μπει σε mode εξαγορών. Μόλις ανακοίνωσε την εξαγορά της Startup Conductor η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση του ανταγωνισμού online, στο εταιρικό περιεχόμενο και στο SEO.

Πρόκειται για την ένατη εξαγορά της WeWork και την έβδομη από τον περασμένο Ιούνιο! Τον περασμένο Νοέμβριο είχε εξαγοράσει την γνωστή Meetup αλλά και τις Flatiron School, Unomy, Spacemob, Fieldlens. Να σημειώσουμε ότι με αρκετές από αυτές τις Startups υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία, όπως και στη περίπτωση της Conductor με την οποία η WeWork συνεργαζόταν από το 2016.

Η εταιρεία Conductor, η οποία ιδρύθηκε το 2008, έχει συγκεντρώσει περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια σε προηγούμενη χρηματοδότηση με αποτίμηση 112 εκατομμυρίων δολαρίων το 2015.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.