Το TEDxPatras «επιστρέφει» για 5η χρονιά με θέμα «Αβεβαιότητα»

0

Το 5ο κατά σειρά TEDxPatras επιστρέφει, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το κεντρικό θέμα του φετινού TEDxPatras, το οποία θα «φιλοξενήσει» ομιλητές, performances αλλά και workshops οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές, είναι η «Αβεβαιότητα/Uncertainty». Η αβεβαιότητα που συναντάμε στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή, που αντιμετωπίζουμε ή αξιοποιούμε σε ποικίλους τομείς: στις επιστήμες, στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, στην οικονομία, στον πολιτισμό.

Στη σκηνή του TEDxPatras θα παρευρεθούν συνολικά πάνω από 15 ομιλητές μεταφέροντας τις ιδέες και τα οράματα τους, ωστόσο οι διοργανωτές προσκαλούν και άλλους ομιλητές να μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους ιστορίες σχετικά με την πορεία που χαράζει ο καθένας σε συνθήκες αβεβαιότητας, το θάρρος που χρειάζεται να επιδείξει, τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει, τις ευθύνες που απαιτείται να αναλάβει αλλά και τον τρόπο που μπορεί να οραματιστεί το μέλλον.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι ξανά μία ολοήμερη εμπειρία για όσους την παρακολουθήσουν. Η κράτηση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στον σύνδεσμο εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.