Το VentureFriends βασικός επενδυτής στο νέο γύρο χρηματοδότησης 750.000 δολάρια στο InstaShop στο Dubai

0

Επένδυση ύψους 750.000 δολάρια έλαβαν οι Έλληνες ιδρυτές Γιάννης Τσιώρης και Ιωάννα Αγγελιδάκη της υπηρεσίας, InstaShop που δραστηριοποιείται στο Dubai, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και επέκταση της στο Abu Dhabi και την ευρύτερη περιοχή.

To 50% του συνολικού γύρου χρηματοδότησης κάλυψε το VentureFriends ενώ το υπόλοιπο καλύφθηκε από το Jabbar Internet Group.

Το InstaShop είναι μια εφαρμογή για online παραγγελίες ειδών μαναβικής και supermarket, μέσω της οποίας ο χρήστης κάνει online τις αγορές του στο supermarket και παραλαμβάνει τα προϊόντα στο χώρο του μέσα σε περίπου τριάντα λεπτά.

Λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015 και πλέον εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες στο Dubai. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store και Google Play.

Το InstaShop αποτελεί την πρώτη επένδυση του VentureFriends σε εταιρεία που δραστηριοποιείται εξαρχής εκτός Ελλάδας από Έλληνες ιδρυτές, τον CEO Γιάννη Τσιώρη και την CMO Ιωάννα Αγγελιδάκη.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.