Υποψήφιος για CXO της χρονιάς ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης στο Tech XLR8

0

Υποψήφιος για CXO της χρονιάς στα βραβεία Tech XLR8, του London Tech Week, είναι ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης της Alpha Bank. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Ιουνίου 2019 και θα βραβευτεί ο «ηγέτης» της επιχείρησης ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην καινοτομία, και την επιτάχυνση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού μέσω της τεχνολογίας, μετά και από ψηφοφορία του κοινού.

Ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης μπήκε στο δυναμικό της Alpha Bank στα τέλη του 2016 και σήμερα, ως Chief Digital Officer & Retail Banking Products, υλοποιεί το σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού της τράπεζας. Πρόκειται για ένα τετραετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία έργων, από την εισαγωγή βιομετρικών στοιχείων, RPAs και ψηφιακών υπογραφών μέχρι την υλοποίηση Agile Transformation για όλα τα μεγάλα προϊόντα και διαδικασίες της τράπεζας, τόσο για τους εταιρικούς όσο και για τους πελάτες λιανικής.

Μπορείτε να καταχωρήσετε την ψήφο σας εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.