«Φτερά» για Κωνσταντινούπολη «ανοίγει» το Pockee με τη νέα επένδυση ύψους 700.000 ευρώ

0

Νέα επένδυση ύψους 700.000 ευρώ δέχθηκε το Pockee από την εταιρεία επενδύσεων VentureFriends της οποίας ηγείται ο Απόστολος Αποστολάκης, καθώς και ιδιώτες επενδυτές. Σκοπός της διοίκησης, του Pockee, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τόσο στην Ελλάδα, όσο κυρίως στο εξωτερικό με πρώτη αγορά αυτή της Τουρκίας και συγκεκριμένα η Κωνσταντινούπολη.

Ο ιδρυτής του Pockee, Ζήσης Τσαϊρέλης δήλωσε: «Το Pockee πλέον συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket της χώρας, ώστε να μπορεί να προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε προϊόντα supermarket που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά. Επιπλέον, έχουμε αναπτύξει επιπλέον λειτουργίες για τους χρήστες του Pockee, δίνοντας τους τη δυνατότητα να ελέγχουν τα ψώνια του supermarket, δημιουργώντας τις λίστες αγορών τους μέσα στο Pockee, συνδυάζοντας τις αποκλειστικές προσφορές μας με την οργάνωση των αγορών τους, από το κινητό τους τηλέφωνο».

pockee_team_702x336

H ομάδα του Pockee.

Σημειώνεται ότι έως σήμερα περισσότεροι από 130.000 καταναλωτές έχουν εμπιστευτεί μέχρι στιγμής την εφαρμογή Pockee, ώστε να χρησιμοποιήσουν τις αποκλειστικές προσφορές supermarket που τους προσφέρει. Πλέον η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από το web στο pockee.com, χωρίς να χρειάζεται χρήση smartphone, ενώ έχει εμπλουτιστεί με σημαντικές επιπλέον λειτουργίες, όπως η δημιουργία λίστας αγορών με δυνατότητα άμεσου υπολογισμού του χρηματικού οφέλους, κοινής χρήσης με κοντινά πρόσωπα και πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Στο Pockee μπορεί να βρει κάποιος προσφορές περισσότερων από 40 εταιρειών που πωλούν τα προϊόντα τους στα supermarket, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 1.800 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σύντομα μάλιστα η ομάδα του Pockee ετοιμάζει περαιτέρω εκπλήξεις τόσο στα προϊόντα που συμμετέχουν αλλά και στα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία.

Pockee _

Ο Γιώργος Δημόπουλος, partner της VentureFriends, ανέφερε από την πλευρά του: «To Pockee, μία ελληνική εταιρεία, έρχεται να δώσει λύση σε ένα πρακτικό πρόβλημα που όλοι εμείς σαν καταναλωτές αντιμετωπίζουμε και το οποίο είναι η διαχείριση των εκπτωτικών μας κουπονιών. Με το Pockee ο καταναλωτής επωφελείται των προσφορών εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας απλά είτε το smartphone του ή το web. Τέλος, τo Pockee όπως και οι περισσότερες επενδύσεις των VentureFriends, είναι μία υπηρεσία που διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητα του χρήστη προσφέροντας ένα ξεκάθαρο και απτό όφελος που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στον εβδομαδιαίο λογαριασμό στο supermarket».

Share.

About Author

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΑΤΟΣ

Δημοσιογράφος και επικεφαλής του Startupper.gr.

Comments are closed.