100.000 ευρώ για data Startups από τον Data Pitch accelerator

0

Ο Data Pitch είναι ένας νέος accelerator ο οποίος θα επικεντρωθεί στα δεδομένα και τις πληροφορίες από μεγάλους παρόχους της Ευρώπης με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις.

Οι Startups απ΄όλη την Ευρώπη που θα επιλεγούν θα λάβουν 100.000 ευρώ επιδότηση, καθοδήγηση και την απαραίτητη δικτύωση για την ανάπτυξη και προώθηση των προϊόντων στην αγορά. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και υλοποιείται από το ODI, το πανεπιστήμιο του Southampton, την beta-i και την Dawex.

Το πρόγραμμα έχει χτιστεί γύρω από δώδεκα προκλήσεις, οι οποίες φυσικά αφορούν δεδομένα, από διάφορους τομείς και θα είναι ανοικτό για αιτήσεις μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2017.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.