13ο Bitcoin & Blockchain Meetup στην Αθήνα

0

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή 30/9 στις έξι το απόγευμα στα γραφεία της Starttech Ventures, Λυκούργου 1 Ομόνοια, με θέμα το γνωστό κρυπτο-νόμισμα και όλες τις εφαρμογές του.

Θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγή στο Bitcoin και το Blockchain αλλά και τα άλλα νομίσματα, θα γίνει μια πολύ χρήσιμη αναφορά στο κανονιστικό πλαίσιο στην Ελλάδα, την Ε.Ε. και σε άλλες χώρες για επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αλλά και παρουσίαση των υπηρεσιών και εμπόρων οι οποίοι δέχονται το Bitcoin σαν μέσο συναλλαγής.

Έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις ελεύθερες, με τις κρατήσεις να μπορούν να γίνουν εδώ.

Τέλος, οι οργανωτές της εκδήλωσης προτρέπουν τους συμμετέχοντες να έχουν εγκατεστημένο ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι στο Smartphone για μια επιτόπου εμπειρία με το αντικείμενο.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.