183,3 δισ. δολάρια επένδυσαν τα VC’s …στον κόσμο!

0

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει επενδυτική ανομβρία, στο εξωτερικό ωστόσο η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική, καθώς στο πρώτο εννεάμηνο της τρέχουσας χρονιάς τα VC’s, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν συνολικά επενδύσει 183,3 δισ. δολάρια, έναντι 171 δισ. δολαρίων το ίδιο διάστημα του 2017, όπως προκύπτει σχετικά από την τριμηνιαία έκθεση της KPMG, Venture Pulse Q3 2018.

Στην έκθεση Venture Pulse Q3 2018 της KPMG επισημαίνεται ακόμη πως στο τρίτο τρίμηνο πραγματοποίησαν από τα επιχειρηματικά κεφάλαια συνολικά 3.045 συμφωνίες που αντιπροσωπεύουν 52 δισ. δολάρια. Βεβαίως αξίζει να αναφερθεί πως στο διάστημα του πρώτου ενεαμήνου του 2018 συμπεριλαμβάνεται και η συναλλαγή- ρεκόρ – της Ant Financial ύψους 14 δισ. δολαρίων.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.