2ο Media Markt Startup Challenge: Ελληνική διάκριση με την Pegneon!

0

Την 3η θέση κατέλαβε η εταιρεία Pegneon ανάμεσα σε άλλες 100 εταιρείες από πάνω από 5 χώρες που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων και 30 από την Ελλάδα. Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού κατάφεραν να περάσουν έντεκα ομάδες.

H Pegneon, ειδικεύεται στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών παιχνιδιών για την κατάρτιση των εργαζομένων. Η εταιρεία παρουσίασε επιτυχώς την καινοτόμα υπηρεσία της «Eugene» στον τελικό του 2ου Startup Challenge της Media Markt ο οποίος ολοκληρώθηκε επιτυχώς στην Κωνσταντινούπολη στις 25 Ιουνίου και της εξασφάλισε την 3η θέση.

Στο πλαίσιο της βράβευσής της η Pegneon θα έχει τη δυνατότητα να εφαρμόσει πιλοτικά την υπηρεσία της στα καταστήματα της Media Markt και της Tekzen στην Τουρκία αλλά και να συμμετέχει στο συνέδριο «Retail Technologies» που θα πραγματοποιηθεί στη Κωνσταντινούπολη την 1η Οκτωβρίου.

Την πρώτη θέση του διαγωνισμού κατέλαβε η εταιρεία Bagaj που αφορά υπηρεσίες θυρίδας μέσω εφαρμογής σε κινητά ενώ στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε η εταιρεία Poltio η οποία υποστηρίζει τις εταιρείες στο να δημιουργήσουν περιεχόμενο αλληλεπίδρασης μέσω μιας διαδραστικής πλατφόρμας επικοινωνίας με τους χρήστες.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.