2 στους 5 εργαζόμενους στο Ηνωμένο Βασίλειο παίρνουν μόνο τη μισή άδειά τους!

0

Τελικά φαίνεται να είναι δύσκολο να αποσυνδεθούμε από την δουλειά μας, τουλάχιστον στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια έρευνα από τον δικτυακό τόπο εύρεσης και δεδομένων εργασίας Glassdoor έδειξε ότι το 40% των υπαλλήλων στο Ηνωμένο Βασίλειο παίρνουν τη μισή άδειά τους με τον μέσο όρο να παίρνει το 62% της αδείας.

Ακόμα και στην περίοδο της άδειας και των διακοπών το 23% τσέκαρε τα email του και το 15% συνέχιζε να δουλεύει υπό τον φόβο ότι θα υπήρχαν επιπτώσεις αν μείνει η δουλειά πίσω και δεν επιτευχθούν οι στόχοι.

Η έρευνα online έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε πάνω από 2.000 εργαζόμενους πλήρους και μερικής απασχόλησης. Σε κάθε περίπτωση το 42% πήρε πάνω από το 90% της πληρωμένης άδειάς του ενώ μόνο το 13% ανέφερε ότι πήρε μόνο το 20% ή και λιγότερο.

Αναφορικά με τις ηλικίες οι νεώτεροι εργαζόμενοι είναι λιγότερο πιθανό να πάρουν όλη την άδειά τους με το ποσοστό που πήρε πάνω από το 90% της άδειας στις ηλικίες 18-24 ετών ήταν μόνο 35% ενώ το ποσοστό ανέβηκε στο 40% στις ηλικίες 25-34.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.