23-29 Ιουνίου 2017 το Startup hackathon-κρουαζιέρα CruiseInn

0

Οι κρουαζιέρες Startup-Hackathon του CruiseInn ξεκίνησαν το 2015 και συνεχίζονται και το 2017 με την καλοκαιρινή εξόρμηση να γίνεται στο τέλος Ιουνίου με τα αντικείμενα αυτή τη φορά να είναι ο Τουρισμός, η Ναυτιλία και Γαστρονομία.

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου hackathon, πέρα απο την επαφή των ομάδων και την βοήθεια των ειδικών για την επιχειρηματική ανάπτυξη των ιδεών, είναι ότι σε κάθε στάση που κάνει το κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises υπάρχει επαφή με το εκάστοτε σχετικό τοπικό οικοσύστημα, εταιρείες, ειδικές προσπάθειες και ιδιώτες,

Θα επιλεγούν 40 άτομα τα οποία θα συγκροτήσουν ομάδες εν πλω και τρεις ομάδες θα κερδίσουν βραβεία ενώ στην ουσία θα ξεκινήσουν την επιχειρηματική τους διαδρομή.

Το κόστος της ατομικής συμμετοχής είναι περίπου 150 ευρώ και καλύπτει όλα τα έξοδα της επταήμερης κρουαζιέρας αλλά και των bootcamp, σεμιναρίων κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.