Συμμετοχή της 24MEDIA Holding και του Δ. Μάρη στο Marathon VC

0

Η 24MEDIA Holding του Δημήτρη Μάρη ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Marathon Venture Capital, το νέο fund που ιδρύθηκε στο πλαίσιο του Equifund και έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες του επενδύσεις. Ταυτόχρονα, ο Δ. Μάρης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της 24MEDIA εντάσσεται στο Advisory Committee του Marathon Venture VC.

Ο Γιώργος Τζιραλής, Partner του Marathon Fund, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που έχουμε εξασφαλίσει την υποστήριξη επιφανών επενδυτών και σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε την εμπιστοσύνη τους υποστηρίζοντας φιλόδοξους επιχειρηματίες στη δημιουργία τεχνολογικών εταιρειών παγκόσμιας κλάσης”.

Ο Δημήτρης Μάρης, δήλωσε: “Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή συνεργασία με την ομάδα του Marathon Fund, η οποία έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην υποστήριξη του ελληνικού επιχειρείν, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, χρηματοοικονομικών και προϊοντικής ανάπτυξης. Η ανάδειξη ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στην Ελλάδα αποτελεί σταθερά μια θετική ιστορία κατά τη διάρκεια της κρίσης. Το πρόγραμμα του Equifund μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την ποιοτική αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας και ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση και διατήρηση ανθρώπινου δυναμικού υψηλής ειδίκευσης”.

Στο Advisory Committee του Marathon Venture Capital συμμετέχουν επίσης η Elodie Donjon, Investment Manager του European Investment Fund και ο Ιωάννης Μαρτίνος, CEO της Signal Maritime.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Δ. Μάρης συμμετέχει και στο έτερο fund του Equifund, Velocity Partners ενώ έχει επενδύσει και στην αναπτυσσόμενη Startup SyncBnB.

Share.

About Author

Γιώργος Κουρκουτάς

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.