250 εκατ. δολ. χρηματοδότηση για το Slack!

0

Μια μεγάλη χρηματοδότηση για το Slack με την αξία του να αγγίζει τα 5 δισ. δολ. μόλις ολοκληρώθηκε. 250 εκατ. δολ. συγκεντρώθηκαν με πολλούς από τους υπάρχοντες επενδυτές να συμμετέχουν, όπως η Softbank και η Accel Partners.

To Slack προσφέρει μια πλατφόρμα εταιρικών επικοινωνιών και έχει μεγάλη απήχηση στις Startups και στην tech κοινότητα γενικά και εκτός από τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις το Slack έχει βάλει «στόχο» και τις εσωτερικές επικοινωνίες μεγάλων εταιρειών και πολυεθνικών.

Σε αυτή την κατηγορία πελατών το Email είναι κυρίαρχο για τις εσωτερικές επικοινωνίες και ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να το αντικαταστήσει. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι το Slack δεν προσφέρει επικοινωνία εκτός της εταιρείας.

Αν και υπήρχαν φήμες για εξαγορές του Slack μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ενώ στα σχέδια της εταιρείας υπάρχει και η είσοδος στο χρηματιστήριο. Σε κάθε περίπτωση η ως τώρα χρηματοδότηση δείχνει ότι οι επενδυτές ποντάρουν

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.