3 ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις ξεχώρισαν στο πρόγραμμα «Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων» της COSMOTE

0

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των τριών ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων που κερδίζουν σημαντική διαφημιστική προβολή και δωρεάν υπηρεσίες COSMOTE Business One μέσα από το πρόγραμμα “Επόμενη Γενιά Επιχειρήσεων” της COSMOTE. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος εκατοντάδες αξιόλογες ελληνικές επιχειρήσεις.

Πρώτη νικήτρια είναι η εταιρεία κατασκευής υποδημάτων CHANIOTAKIS, με παράδοση στο αντικείμενο, που κερδίζει διαφημιστική προβολή αξίας 25.000 ευρώ.

Δεύτερη η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, αναγνωρισμένη επιχείρηση μεταποίησης φρούτων & παραγωγής τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, που κερδίζει 20.000 ευρώ διαφημιστική προβολή.

Τρίτη νικήτρια, η πρωτοπόρα επιχείρηση design & κατασκευής επίπλου al2, που θα επωφεληθεί από διαφημιστική προβολή 15.000 ευρώ.
Τα διαφημιστικά σποτ για τις 3 νικήτριες επιχειρήσεις θα βγουν στον αέρα το φθινόπωρο.

Επιπλέον της διαφημιστικής προβολής, οι τρεις επιχειρήσεις κερδίζουν δωρεάν υπηρεσίες COSMOTE Business One για 18 μήνες, που περιλαμβάνουν λύσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και Business Cloud StorageEmail, για να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας τους, να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους και να γίνουν μεγαλύτερες, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους νικητές, αλλά και για άλλες επιχειρήσεις που ξεχώρισαν, στο: http://epomenigenia.gr/winners.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.