4ο IQbility Meetup: Τα μυστικά του B2B SaaS

0

Στο 4ο Meetup που διοργανώνει το IQbility θα γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα «μυστικά» του επιχειρηματικού μοντέλου Software as a Service.

Πρόκειται για μοντέλο που δεν είναι πάντα εύκολο να λειτουργήσει αλλά παρόλα αυτά οι επαναλαμβανόμενες μηνιαίες πωλήσεις είναι σε κάθε περίπτωση ελκυστικές για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Θα συζητηθεί επίσης η πολιτική marketing και πωλήσεων σε μια Startup που βασίζεται σε αυτό το μοντέλο λειτουργίας αλλά και ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι μέτρησης της «επιτυχίας».

Θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Γάτος, VP of Growth της Workable,
Κώστας Παρδάλης, cofounder της Blendo,
Άκης Λαοπόδης, Head of Sales and Business Development της Enrollhand.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 12 Δεκεμβρίου, 7μμ – 9μμ στα γραφεία του IQBility, 19-23 Αλεξάνδρου Πάντου.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.