71 διαγωνισμοί στο Trust and Use ενισχύουν την επιχειρηματικότητα στην Κηφισιά

0

Κυνήγι θησαυρού που ενώνει ψηφιακά τα καταστήματα της Κηφισιάς με τους καταναλωτές δημιούργησε το Trust and Use. Πρόκειται για την καμπάνια «Easter Eggs Hunting» που περιλαμβάνει, 71 διαφορετικούς διαγωνισμούς από 71 διαφορετικά καταστήματα με 71 διαφορετικά δώρα για τους νικητές, στην αγορά Κηφισιάς.

H συγκεκριμένη ψηφιακή καμπάνια δημιουργεί για πρώτη φορά βίντεο από βιτρίνες που αναρτώνται στο διαδίκτυο με σκοπό να αναδειχθούν τα φυσικά καταστήματα και να προσελκύσουν κόσμο σε αυτά. Στην κάθε μια βιτρίνα από τα συμμετέχοντα καταστήματα έχουν “κρυφτεί” πασχαλινά αβγά στα οποία αναγράφεται ένας μοναδικός αριθμός.

Στο πλαίσιο αυτό οι καταναλωτές κάνουν τη βόλτα τους στα καταστήματα της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Νέας Κηφισιάς και συμμετέχουν στο μεγαλύτερο κυνήγι πασχαλινών αβγών που έγινε ποτέ, σε Δήμο. Μόλις τα βρουν, καταχωρούν τον αριθμό που αναγράφεται, στο ειδικό πεδίο του κάθε διαγωνισμού στο www.trustanduse.com, που έχει δημιουργήσει το εκάστοτε κατάστημα. Επιπροσθέτως, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν σε όσους διαγωνισμούς επιθυμούν ή και σε όλους.

Σημειώνεται ότι, η καμπάνια “Easter Eggs Hunting” δεν μένει μόνο στην digital υπόστασή της, ακτινογραφώντας ψηφιακά την τοπική αγορά, αλλά προβάλλει ενδελεχώς και τα καταστήματα στις Αγορές της Κηφισιάς!

Η Βάλια Παπαδημητρίου, CEO του Τrust and Use αναφερόμενη στη νέα δράση δήλωσε «Είμαστε πολύ περήφανοι που, με το trust and use, βοηθάμε τις τοπικές αγορές να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο μυαλό των καταναλωτών! Η Κηφισιά είναι για εμάς μια αγορά- πρότυπο, στην οποία έως τώρα έχουμε ήδη χαρτογραφήσει ψηφιακά πάνω από 600 εμπορικά καταστήματα στον Δήμο με στόχο την σωστή προβολή τους στο καταναλωτικό κοινό. Επίσης, με τις ενέργειες προώθησης που υλοποιούμε, όπως η “Easter Eggs Hunting” ευελπιστούμε να φέρουμε τον κόσμο “πίσω” στα τοπικά καταστήματα και να τονώσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα!

Για να δείτε αναλυτικά την καμπάνια πατήστε:

Αγορά Κηφισιάς: http://bit.ly/2vdluPP
Αγορά Νέας Κηφισιάς: http://bit.ly/2VNj5at
Αγορά Νέας Ερυθραίας: http://bit.ly/2Iwlt1z

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 18 Απριλίου έως και 18 Μαΐου.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.