Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Egg: Παράταση έως τις 4/5 για την υποβολή αιτήσεων

Στο πλαίσιο της προσέγγισης που ακολουθεί η Eurobank με στόχο την υπεύθυνη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Covid-19, η Συντονιστική Επιτροπή του egg αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιότητας έως τις 4 Μαΐου 2020 και ώρα Ελλάδος 15:00.

Οι Επιχειρηματικές Ομάδες οφείλουν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους ηλεκτρονικά, στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι στον 8ο κύκλο του egg μπορούν να υποβληθούν προτάσεις από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, εφόσον το υποβαλλόμενο επιχειρηματικό σχέδιο πληροί τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά επιχειρηματικής καινοτομίας, αριστείας και βιωσιμότητας στο πλαίσιο των τάσεων στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Ενθαρρύνονται ιδιαίτερα επιχειρηματικά σχέδια τα οποία αξιοποιούν πολυετή ερευνητική δραστηριότητα ή κάνουν ευρεία χρήση καινοτομιών σε τομείς όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, Big Data, Κυβερνοασφάλεια, Τουριστικές Τεχνολογίες & Σύγχρονες Υπηρεσίες, Fintech, Ρομποτική, Εικονική / Επαυξημένη Πραγματικότητα, Βιομηχανία, Βιοτεχνολογία, Ιατρικές Τεχνολογίες και Μέθοδοι, Αγροτική Τεχνολογία, Περιβαλλοντικές Τεχνολογίες, Ενέργεια, Εκπαίδευση κ.ά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις