Ανάπτυξη ρεκόρ για το Netflix ειδικά εκτός Η.Π.Α.

0

Το Netflix αναπτύσσεται ταχύτερα απ’ ότι προέβλεπαν στη Wall Street, προσθέτοντας πολύ περισσότερους συνδρομητές, συγκριτικά με το τι ανέμεναν οι αναλυτές. Η εταιρεία, εξέδωσε επίσης θετική πρόβλεψη για τους τρεις πρώτους μήνες του 2019, λέγοντας ότι σχεδιάζει να προσθέσει 28,9 εκατομμύρια πελάτες συνολικά φέτος, ένα νέο ρεκόρ για την 21χρονη εταιρεία.

Ειδικότερα, το Netflix μετρά πλέον πάνω από 137 εκατομμύρια συνδρομητές, από τους οποίους 130 εκατομμύρια έχουν συνδρομητική συνδρομή, ενώ το υπόλοιπο χρησιμοποιεί δωρεάν δοκιμές. Πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές του Netflix βρίσκονται στην εγχώρια αγορά των ΗΠΑ, η οποία σημείωσε αύξηση 1,8 εκατομμυρίων νέων πελατών σε αυτό το τρίμηνο. Οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν άνοδο κατά 14% την επομένη της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων του τρίτου τριμήνου για το 2018, επιβεβαιώνοντας την κατάταξή της, ως τη μεγαλύτερη τηλεοπτική υπηρεσία συνδρομής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία υπερέβη τις προβλέψεις τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις διεθνείς αγορές με την διεθνή δραστηριότητά του Netflix να προσελκύει σχεδόν 5,9 εκατομμύρια συνδρομητές, σε σύγκριση με την εκτίμηση των 4,5 εκατομμυρίων αναλυτών.

Τέλος, το Netflix σκοπεύει να επενδύσει περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε προγράμματα ψυχαγωγίας φέτος, για να προσελκύσει νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Το τρίτο τρίμηνο, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο κομμάτι των λεγόμενων πρωτότυπων τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών μέχρι σήμερα.

Σε επιστολή προς τους μετόχους, το Netflix ανέφερε ότι είδε «ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας», την οποία η εταιρεία εντόπισε ως κλειδί για την επέκτασή της!

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.