Ανέπαφες πληρωμές με pay-band από την Εθνική Τράπεζα

0

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τη Visa και το Colourday Festival υλοποίησαν τη πρώτη φορετή συσκευή ανέπαφων πληρωμών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα βραχιόλι-πλαστικό band το οποίο φοράμε στο χέρι μας και είναι ανθεκτικό στο νερό και στον ήλιο.

Μόλις oι συμμετέχοντες προμηθευτούν το εισιτήριο για το φεστιβάλ, προσέρχονται σε συγκεκριμένα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας για να παραλάβουν το pay-band και μια ειδική ανέπαφη κάρτα.  Το band είναι απαραίτητο για την είσοδο στην εκδήλωση ενώ όλες οι πληρωμές εντός του χώρου θα γίνονται με αυτό.

Στην ουσία πρόκειται για μια χρεωστική κάρτα η οποία λειτουργεί στα τερματικά-POS ανέπαφων συναλλαγών και μπορεί να «γεμίσει» με χρήματα μέσω της εφαρμογής i-Bank Pay και μέσω web banking και έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Η φορετή κάρτα pay-band μετά το φεστιβάλ θα μπορεί να αναβαθμιστεί από την Εθνική Τράπεζα και να λειτουργήσει σαν μια κανονική χρεωστική κάρτα για όλες τις συναλλαγές ή να συνδεθεί με μια υπάρχουσα κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.